-
HBC 1019
ALFA KWASY 10-12 % BETA KWASY 8-9 % KOHUMULON 22-24% OLEJKI 1,3-2,2 ml/100g ZAW. A-KWASÓW AKTUALNEJ PARTII ZAMIENNIKI ZASTOSOWANIE IPA,… -
STYRIAN BOBEK
ALFA KWASY 4 - 7 BETA KWASY 4 - 6 KOHUMULON 26 - 31 OLEJKI 2,5-4,5% ml/100gr ZAW. A-KWASÓW AKTUALNEJ… -
LACTOBACILLUS PLANTARUM – dehydratyzowane kultury bakterii 250g
TYP FERMENTACJI mlekowa GATUNEK Lactobacillus plantarum TEMPERATURA FERMENTACJI 34°C - 36°C DAWKOWANIE 10-25g/hl SZCZEPY PORÓWNAWCZE sour pitch STYLE PIWA piwa… -
BLITZ LAGER – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI dolna GATUNEK Saccharomyces pastorianus ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 16°C - 20°C ODFERMENTOWANIE 73-77% FLOKULACJA śrdnioniska DAWKOWANIE 50-100g/hl TOLERANCJA ABV… -
FARMHOUSE VIBES – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 19°C - 26°C ODFERMENTOWANIE 80+% FLOKULACJA średnioniska DAWKOWANIE 50-150g/hl TOLERANCJA ABV… -
HIGH VOLTAGE – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 31°C - 35°C ODFERMENTOWANIE 76-80% FLOKULACJA wysoka DAWKOWANIE 30-100g/hl TOLERANCJA ABV… -
VOSS KVEIK – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 30°C - 40°C ODFERMENTOWANIE 76-80% FLOKULACJA średnia DAWKOWANIE 30-100g/hl TOLERANCJA ABV… -
OLD ENGLISH – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 18°C - 22°C ODFERMENTOWANIE 78-85% FLOKULACJA średniowysoka DAWKOWANIE 50-150g/hl TOLERANCJA ABV… -
HORNINDAL KVEIK – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 28°C - 37°C ODFERMENTOWANIE 73-80% FLOKULACJA wysoka DAWKOWANIE 30-100g/hl TOLERANCJA ABV… -
BRITISH PUB ALE – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 18°C - 22°C ODFERMENTOWANIE 76-80% FLOKULACJA wysoka DAWKOWANIE 50-150g/hl TOLERANCJA ABV… -
MAGNO MADNESS – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 31°C - 37°C ODFERMENTOWANIE 76-80% FLOKULACJA niska DAWKOWANIE 30-100g/hl TOLERANCJA ABV… -
LOW RIDER – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 18°C - 21°C ODFERMENTOWANIE 63-68% FLOKULACJA średnia DAWKOWANIE 50-100g/hl TOLERANCJA ABV…