-
SATURATED – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI górna GATUNEK Saccharomyces cerevisiae ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 19°C - 22°C ODFERMENTOWANIE 73-77% FLOKULACJA średniowysoka DAWKOWANIE 50-150g/hl TOLERANCJA ABV… -
EINSTEIN – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI dolna GATUNEK Saccharomyces pastorianus ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 9°C - 16°C ODFERMENTOWANIE 76-80% FLOKULACJA niska DAWKOWANIE 100-150g/hl TOLERANCJA ABV… -
APRES SKI – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI dolna GATUNEK Saccharomyces pastorianus ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 8°C - 16°C ODFERMENTOWANIE 73-80% FLOKULACJA niska DAWKOWANIE 100-200g/hl TOLERANCJA ABV… -
BLITZ LAGER – drożdże 500g
TYP FERMENTACJI dolna GATUNEK Saccharomyces pastorianus ZALECANA TEMPERATURA FERMENTACJI 16°C - 20°C ODFERMENTOWANIE 73-77% FLOKULACJA śrdnioniska DAWKOWANIE 50-100g/hl TOLERANCJA ABV…